Du er landet på ølkrus.dk, det helt rigtige sted at finde Aida Ølglas. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Aida Ølglas tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Aida Passion Connoisseur ølglas, 40 cl, 2-pak

Sidste produkt på vores liste er Aida Passion Connoisseur ølglas, 40 cl, 2-pak som vi har fundet til 146,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Sæt med to elegante ølglas fra serien Passion Connoisseur fra danske Aida. Glassene er fremstillet af kraftigt krystalglas og har et velafbalanceret design med en pæn fod.
Perfekt til at nyde en rigtig god øl i godt selskab en sommeraften.
Kan rumme…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Aida Ølglas på listen er Aida Passion Connoisseur ølglas, 40 cl, 2-pak fra KitchenOne.dk med en pris på 146.00. Billigste udvalgte Ølglas er Aida Passion Connoisseur ølglas, 40 cl, 2-pak som du kan købe for 146.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Aida Ølglas data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Aida Ølglas tilbud er opdateret i dag 25-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Ølglas guides:

Fandt du ikke det rigtige Ølglas blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ølglas: