Du er landet på ølkrus.dk, det helt rigtige sted at finde beer pong bord. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle beer pong bord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Beer Pong Bord Afterski – Officielle mål

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos PartyVikings.dk.

Her kan “Beer Pong Bord Afterski – Officielle mål” fås til 999,- kr.

En fantastisk måde at opgradere din Beer Pong-oplevelse på er at få et Beer Pong Bord Afterski – Officielle mål. Dette unikke bord er designet med Sjæl & Karisma og har et afterski-tema print, der vil gøre enhver omgang Beer Pong til en fest.

Bordet er udstyret med højdejusterbare aluminiums ben og en scratchfri, vandtæt overflade med skarpeste print-kvalitet på markedet. Det er samtidig let at bære med sit håndtag, så du kan tage det med på farten. Med et Beer Pong Bord Afterski – Officielle mål får du den bedste kvalitet til den billigste pris.

Dette bord findes allerede på utallige barer og diskoteker i Europa, så du er sikker på at få en autentisk Beer Pong-oplevelse. Med de medfølgende regler kan du og dine venner nyde en sjov og underholdende Beer Pong-kamp. Du kan desuden vælge at få bordet udsendt med et andet logo, så det passer til dine behov.

Forhandlerens beskrivelse:
Professionelt Beer Pong Bord med unikt afterski-tema print! Designet er lavet med Sjæl & Karisma….

Se hos PartyVikings.dk ❯❯

2: Beer Pong Bord USA – Officielle mål

Anden anbefaling har vi fundet hos PartyVikings.dk, hvor du kan købe Beer Pong Bord USA – Officielle mål til kun 999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Professionelt Beer Pong Bord med et unikt amerikansk design, der tager dig med tilbage til Beer Pongens oprindelse i USA! Europas førende Beer Pong Leverandør….

Se hos PartyVikings.dk ❯❯

3: CUSTOM DESIGN – Beer Pong Bord

Næste anbefaling er “CUSTOM DESIGN – Beer Pong Bord”.

Dagens bedste tilbud på “CUSTOM DESIGN – Beer Pong Bord” har vi fundet hos PartyVikings.dk hvor prisen lige nu er 3,- kr.

Dette Custom Design Beer Pong Bord giver dig mulighed for at skabe dit helt eget bord. Det kunne være logoet til din fredagsbar eller diskotek, logoet til din virksomhed eller dit favorithold. Dette bord kan med stolthed vises frem overalt.

Beer Pong Bordet er af højeste kvalitet med højdejusterebare aluminiums ben. Overfladen er scratchfri og vandtæt med skarpeste print-kvalitet på markedet. Bordet måler 240x60x70 cm (sammenfoldet: 62x62x14) og vejer 11 kg. Du kan nemt gennemføre din ordre med det antal borde du ønsker og vælge en erhvervsadresse som leveringsadresse, hvis du har muligheden.

Forhandleren tilbyder også en skabelon som du kan benytte, hvis du ønsker at optegne koppernes placering på bordet. Desuden kan du downloade Beer Pong regler og flip cup regler, så du kan spille det helt rigtige spil. Custom Design borde kan ikke returneres, men du har selvfølgelig fuld reklamationsret, og kvaliteten skal selvfølgelig være helt i orden. Bestil dit bord nu og imponér dine venner med et unikt og professionelt Beer Pong Bord.

Forhandlerens beskrivelse:
Professionelt Beer Pong Bord med DIT DESIGN! Det kunne være logoet til din fredagsbar/diskotek.
Måske logoet til din virksomhed eller dit favorithold….

Se hos PartyVikings.dk ❯❯

4: Beer Pong Bord huller – Officielle mål

Produkt nummer 4 på vores “beer pong bord-liste” er Beer Pong Bord huller – Officielle mål som du lige nu kan købe for 1,- hos PartyVikings.dk

Dette Beer Pong Bord med huller er helt perfekt til udendørsbrug og med de lækre Cups, der passer perfekt til hullerne, så undgår du at de blæser væk eller vælter. Bordet er let at have med på farten og kan foldes sammen, så du altid har muligheden for at banke dine venner i Beer Pong, uanset hvor du er. Produktet er af den bedste kvalitet og til den bedste pris med fragt inkluderet.

Bordet har huller til at sætte cups i, således man undgår, at de vælter eller blæser væk. Produktet hedder Beer Pong Bord huller – Officielle mål og indeholder Beer Pong Bord med huller – Flip Cup tema. Materialerne der er brugt er aluminium og MDF.

Det er et robust bord med højdejusterebare aluminiums ben og en scratchfri og vandtæt overflade med skarpeste print-kvalitet på markedet. Størrelsen er 240x60x70 cm (sammenfoldet: 62x62x14) og vægten er 11 kg. Køb dette Beer Pong Bord og få en fantastisk oplevelse med dine venner.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette Beer Pong Bord med huller er perfekt til udendørsbrug.
De lækre Cups passer perfekt til hullerne så I undgår at de blæser væk eller vælter….

Se hos PartyVikings.dk ❯❯

5: Beer Pong Bord Stjernehimmel – Officielle mål

Sidste produkt på vores liste er Beer Pong Bord Stjernehimmel – Officielle mål som vi har fundet til 999,- hos PartyVikings.dk.

Dette Beer Pong Bord Stjernehimmel – Officielle mål er et professionelt beer pong bord, der er designet til at kunne tages med på farten. Bordet er sammenfoldeligt, så det kommer helt ned i størrelse på 61x61x14 cm.

Bordet er lavet af højeste kvalitet med højdejusterbare aluminiumsben og en scratchfri og vandtæt overflade. Bordet har den skarpeste print-kvalitet på markedet og det unikke Stjernehimmel-design, som gør det til et ægte kunstværk.

Dette bord er perfekt til dig, der ønsker at banke dine venner i Beer Pong og vise et stilfuldt og professionelt bord. Dette Beer Pong Bord er Europas førende Beer Pong leverandør og leveres med gratis fragt.

Forhandlerens beskrivelse:
Professionelt Beer Pong Bord med unikt Stjernehimmel design! Spil det populære spil med et dugfrisk design.
Europas førende Beer Pong leverandør….

Se hos PartyVikings.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste beer pong bord i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse beer pong bord:

Dyreste Beer Pong Bord på listen er Beer Pong Bord Afterski – Officielle mål fra PartyVikings.dk med en pris på 999.00. Billigste udvalgte Beer Pong Bord er Beer Pong Bord huller – Officielle mål som du kan købe for 1.00 hos PartyVikings.dk. Forskellen på de to priser er 998 kr.
Ovenstående Beer Pong Bord data og priser er hentet fra 2 butikker (PartyVikings.dk, DinGadget.dk). Alle Beer Pong Bord tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.