Du er landet på ølkrus.dk, det helt rigtige sted at finde Riedel Ølglas. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Riedel Ølglas tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Riedel Ouverture Ølglas 50 cl 2-pak

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Riedel Ouverture Ølglas 50 cl 2-pak” fås til 249,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Disse tulipanformede ølglas er en del af glaskollektionen ‘Ouverture’ fra Riedel. Glassene har et stilrent design og kan matches med andre glas fra samme kollektion.
Deres form er med til at frembringe øllen’s bedst potientielle aromaer, så der opnås en o…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Riedel Veritas ølglas, 2 stk.

Sidste produkt på vores liste er Riedel Veritas ølglas, 2 stk. som vi har fundet til 499,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Har man sagt Tyrol, har man også sagt øl, og østrigske Riedel har derfor naturligvis skabt et smukt og velformet ølglas, der får det bedste ud af enhver bryg.
Glasset har en elegant tulipanform, som foruden at give et nydelige udseende også har den prakti…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Riedel Ølglas på listen er Riedel Veritas ølglas, 2 stk. fra KitchenOne.dk med en pris på 499.00. Billigste udvalgte Ølglas er Riedel Ouverture Ølglas 50 cl 2-pak som du kan købe for 249.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 250 kr.
Ovenstående Riedel Ølglas data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Riedel Ølglas tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Ølglas guides:

Fandt du ikke det rigtige Ølglas blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ølglas: