Udgivet i Fest og Farver

Kostumefest for voksne - 4 gode tips til at holde den bedste udklædningsfest

Af Ølkrus.dk

De fleste synes, at fester er sjove. Men noget, som næsten er sjovere end de almindelige fester, man plejer at være til, er selvfølgelig fester, hvor man skal klæde sig ud - for kostumefester kan nemlig sagtens være vildt sjove, selvom man er voksen og har styr på sit liv.

Når man er klædt ud, kan man på en måde være en anden for en aften, og det giver også en helt unik lyst til at fyre den ekstra af, og det er selvfølgelig ikke helt tosset, når der skal holdes fest. Så hvis du gerne vil holde den perfekte kostumefest for voksne, så se bare med herunder og få nogle gode tips til, hvordan det skal gøres.

Gennemførte kostumer

Der findes kostumer til enhver anledning, så det første, der skal på plads til den perfekte udklædningsfest, er selvfølgelig den perfekte udklædning. Hvis der ikke rigtig er noget tema, men at kravet bare er, at man skal klæde sig ud, så er der frit valg på alle hylder, og så kan man virkelig være kreativ. Man kan finde et kostume i en kostumebutik, som man lige tænker ser sejt ud, men man kan også prøve at skabe sit helt eget kostume fra bunden, hvor man finder lidt fra genbrug og lignende - det er typisk den slags kostumer, som ser mest autentiske ud.

Hvis man gerne vil være meget gennemført, er der også den mulighed, at man klæder sig ud sammen men nogen, da det også give et ret fedt udtryk. Man kunne eksempelvis sammen med sin partner klæde sig ud som et kendt par eller makkerpar fra film eller tv. Man kan også klæde sig ud sammen med en vennegruppe, man er med i - det kunne eksempelvis være Spice Girls, hvis man lige er det rette antal i forhold til det. 

Et sjovt tema - og pynt efter dette

Hvis man gerne vil give noget ekstra til udklædningsfesten, så vælger man selvfølgelig i et tema. Det vil altså betyde, at der ikke er frit valg på alle hylder i forhold til kostumet, men at man skal klæde sig ud efter temaet. Typisk er det faktisk lidt sjovere, fordi der netop er en sammenhæng mellem alle de kostumer, som gæsterne har valgt. 

Derudover så gør et tema det også lidt nemmere at pynte festligt op, fordi man har noget lidt mere konkret at gå ud fra. Hvis det eksempelvis er en farve, der er temaet, så køber man bare en masse pynt i den farve. Hvis temaet er Hollywood, så pynter man derimod op med eksempelvis en rød løber og glimmer og glamour. Et tema, hvor der så er pyntet op i den stil, giver i hvert fald noget ret fedt til festen. 

Gå ikke ned på øl og drinks

Det er selvfølgelig først og fremmest en fest, hvor det er forventet, at folk klæder sig ud, men for at festen for alvor skal udfolde sig og bliver en aften, I aldrig glemmer, så er det også vigtigt, at I ikke gå ned på lækre ting at drikke - og det kan være alt fra øl til drinks til sodavand. Alt afhængig af, hvad man lige er til. 

Man skal selvfølgelig lige huske på, at man ikke behøver at drikke for at have det sjovt. Men man må også lige tage højde for, at folk typisk bliver lidt mere tossede og festlige, når de også har drukket et par øl. Og når folk allerede er i god stemning, fordi de dukker op udklædte, så vil det kun gøre festen endnu bedre og mere festlig, hvis der også er en masse lækre øl, man kan drikke. Få eventuelt også fat i nogle ølkrus i plastik, så I kan spille beer pong - det er en klassiker til enhver fest.

Høj musik så der er styr på dansegulvet

Ligesom til alle andre fester er det selvfølgelig vigtigt, at der er helt styr på musikken. Musikken er både hyggelig i starten af festen, hvor folk måske mest sidder rundt omkring og snakker med hinanden, men er selvfølgelig især vigtig, når det bliver lidt senere, og folk har lyst til at komme op og danse.

Der sker bare noget særligt med festen, når dansegulvet for alvor starter. Det er tidspunktet, hvor folk for alvor kan give den gas, og måske kan de endda give sig lidt hen til de karakterer, de er klædt ud som på dansegulvet. Et lækkert dansegulv med en masse sjovt udklædte mennesker kan man altså ikke klage over.

Find det du mangler på ølkrus.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 629 produkter fra mere end 69 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 1.120 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-20 08:43:52.

10
Produkttyper
629
Produkter
30
Brands
69
Forhandlere
1.120
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.