Du er landet på ølkrus.dk, det helt rigtige sted at finde Spiegelau Ølglas. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Spiegelau Ølglas tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Spiegelau Ølglas 47,5cl 6-pak

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Spiegelau Ølglas 47,5cl 6-pak” fås til 403,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Med ølglassene fra Spiegelau får du nogle klassiske ølglas i et enkelt design.
Du får hele 6 glas og kan byde en god gruppe venner på en omgang grill og øl. Glassene har et rumindhold på knap 0,5 liter og kan både bruges i opdækningen af bordet til festen…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Spiegelau Craft Stout Ølglas 60cl 4-pak

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Spiegelau Craft Stout Ølglas 60cl 4-pak til kun 305,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
I samarbejde med Stout bryggerier har Spiegelau udviklet det ultimative redskab til at kunne nyde Stout øl fuldt ud.
Glasset er skabt til at forme og bringe de rige smage og aromaer fra Stout øllen til munden og du får derfor en helt unik smagsoplevelse n…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Spiegelau Craft American Wheat Ølglas 75cl 4-pak

  • Dagens pris: 420,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærker: Spiegelau, Wheat

Næste anbefaling er “Spiegelau Craft American Wheat Ølglas 75cl 4-pak”.

Dagens bedste tilbud på “Spiegelau Craft American Wheat Ølglas 75cl 4-pak” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 420,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Disse ølglas fra Spiegelau er et must-have til øl-kenderen og især dem der holder af en god Weissbeer eller hvedeøl. Glasset har en kapacitet på 0,75 liter og du får en fin starter-pakke med 4 glas.
Craft American Wheat glassene er skabt for at få det mes…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Spiegelau Craft Barrel Aged Ølglas 48cl 4-pak

Sidste produkt på vores liste er Spiegelau Craft Barrel Aged Ølglas 48cl 4-pak som vi har fundet til 293,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette ølglas fra Spiegelau er beregnet til barrel-aged øl, altså tønde- eller fadlagret øl, da det bringer dets aromaer og dufte i spil på den mest optimale måde.
Glasset er specielt lavet til præcis denne type øl og er en del af Spiegelau’s Craft-serie….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Spiegelau Ølglas på listen er Spiegelau Craft American Wheat Ølglas 75cl 4-pak fra KitchenOne.dk med en pris på 420.00. Billigste udvalgte Ølglas er Spiegelau Craft Barrel Aged Ølglas 48cl 4-pak som du kan købe for 293.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 127 kr.
Ovenstående Spiegelau Ølglas data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Spiegelau Ølglas tilbud er opdateret i dag 25-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Ølglas guides:

Fandt du ikke det rigtige Ølglas blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ølglas: